​Kontakt en af vores afdelinger:

Løgstør (Hovedafd.)​

Nibe​

​Åbningstider Løgstør

​​Man - Fre

​​06.00 - 17.30

​Lør - Søn

​06.00 - 15.30

​Åbningstider Nibe

​Man - Fre

​​​06.30 - 16.30

Lør - Søn​

​​06.30 - 15.00

​Benytter de bedste råvarer

Imødekommer dine ønsker

Erfarne bagere

Festkager til at fuldende enhver anledning​

Skal du holde en fest, og er du på udkig efter festkager til anledningen? Hos GOES BAGERI står vi klar til at diske op med flotte og lækre festkager til enhver anledning. Vi holder til i Løgstør, hvor folk kommer fra nær og fjern for at bestille festkager hos os. Vi har især mange kunder fra Nibe, Aars og omegn i vores forretning.

Vi har en masse erfaring med at kreere de skønneste festkager til forskellige arrangementer. Smag og udseende er altid i høj kurs hos os. Det sikrer vi blandt andet med de bedste råvarer og dygtige bagere, der har helt styr på, hvordan din kage skal bikses sammen.

Hvilken festkage skal vi lave til dig?

Vi har lavet mange forskellige festkager igennem tiden. Vi har derfor en masse erfaring at trække på, når det kommer til smagssammensætning og pyntning af kagen. Vi har blandt hjulpet med store bryllupskager, fine dåbskager og andre kager til fest, der er af stor betydning.

Skal du holde en fødselsdag, har du også mulighed for at bestille fødselsdagskage hos os.​ Vi sammensætter den perfekte festkage til dig, der passer til dit arrangement. Derudover gør vi det til en rigtig god pris, uden vi går ned på smag eller kvalitet.

Kontakt os for at bestille festkager til din fest

Vil du høre mere om dine muligheder for at bestille festkager hos os? Eller har du en særlig forespørgsel på en bestemt festkage? Vi står klar til at svare på dine spørgsmål. Kontakt os på telefon 98 35 04 36 eller 98 67 13 80.

Du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores bagerforretning. Her kan vi tage en snak om, hvordan vi kan lave de skønneste festkager specielt til dig og din fest.​

Vurderet 4.6/ 5 stjerner på baggrund af mere end 51 anmeldelser fra Facebook

FIRMAINFORMATION

​GROES BAGERI ApS

CVR: 10028922

KONTAKT​

Telefon: 98 35 04 36

Mobil: 98 67 13 80

FIND OS​

Torvebageriet

Mellemgade 5c, 9240 Nibe

Groes Cafe & Bageri

Østerbrogade 14, 9670 Løgstør